Berehat Sebentar Bersama

Wednesday, January 30, 2013

Terima Kasih Atas segala..

Salam manis pada semua..Sudah terlalu lama tidak membuka diari ini..Ini adalah entry pertama 2013..Tiada apa yang menarik mau dicoretkan..Cuma terasa ingin membuat ucapan terima kasih kepada semua kawan-kawan yang sudi menolong saya ketika tidak dapat bangun..Terima Kasih buat cikgu-cikgu yang sudi jadi pemapah ke tandas, buat cikgu-cikgudan kawan-kawan  yang sudi bertanya khabar..Berjuta terima kasih buat pihak pentadbir yang memahami kesakitan ini..Makcik-makcik yang sudi menolong setiap masa..Tidak lupa buat adik ipar yang sudi menolong saya dan melawat ketika sakit ini..Ema dan Lia nanti sihat aku akan buatkan kamu kek ya..Buat kawanku Suhana tq so much sebab sudi menolong ketika diri sangat memerlukan..Semoga rezeki kamu sekeluarga lebih banyak pada tahun ni..

Alhamdulillah..Tahun ini Allah SWT masih memberikan kasih sayangNya kepada aku untuk menyambut ulang tahun..Biarpun tidak merancang disebabkan aku masih berubat dan baru discharge dari hospital, namun syukur sebab hari tersebut rezeki melimpah ruah..Terima Kasih buat kazenku Kak Aton yang sudi membelikan sebiji kek yang sangat sedap untuk dipotong oleh kembar dan Ipan..Tiada majlis yang best, cuma suasana yang riuh rendah memotong kek sangat membuatkan aku bersyukur diberi kesempatan ini...


Terima kasih atas segala ucapan dan doa rakan-rakan baik di mukabuku dan juga sms..

Hadiah??? Tiada hadiah yang aku pinta..Cukup kesihatan yang baik adalah doa yang kupanjat setiap hari untuk membesarkan amanah Allah SWT..
Hadiah specil dari adikku Amoy..Makasi...

Terima kasih atas segalanya..Terutama kepada keluarga dan adik beradik yang sangat tersusah pada ketika ini..Akan ku kuatkan semangat untuk sihat seperti dulu..Insha Allah..1 comment:

  1. sis farah,,cepat sihat ye..rindu dgn entry2 sis di blog.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...